Verbouwing Muntpassage

Het plan voor de verbouwing is ontwikkeld door Top Vastgoed & Fimek estate (FT Ontwikkeling BV). DEDRIE Architecten heeft het concept voor het winkelcentrum vorm gegeven. Transparantie, een aangepaste branchering en een moderne uitstraling passend in de binnenstad van Weert zijn de kern uitgangspunten geweest. De grootste ingreep vindt plaats aan De Nieuwe Markt, waar een complete verdieping uit het bestaande gebouw wordt gezaagd om een dubbel hoge, transparante entree te realiseren. Hier ontstaat een groot plein waaraan de nieuwe winkels worden gesitueerd.

In het gehele winkelcentrum worden de passages en enkele entreepartijen vernieuwd. De omkadering van de winkelpuien; de koof boven de pui en de kolommen (de zijkanten van de etalage) zullen een hedendaagse uitstraling krijgen.

Eigenaar Bouwinvest heeft de gespecialiseerde winkelontwikkelaars Top Vastgoed & Fimek estate (FT Ontwikkeling BV) ingeschakeld om het plan van de vernieuwing van de Muntpassage uit te voeren. Aannemer is Bouwcombinatie de Munt.

Voor informatie over verhuur kunt u contact opnemen via onderstaande gegevens:

Dhr. P. van Lammeren    patrick@top-vastgoed.com

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken