FEESTPROGRAMMA MUNTPASSAGE 50 JAAR!

Het feest begint op donderdag 21 maart met het ‘Prijzencircus’, waarbij onze ondernemers speciale aanbiedingen presenteren die je niet wilt missen!
KLIK HIER VOOR DE SPECIALE AANBIEDINGEN FLYER

Op vrijdag 22 maart vanaf 15.00 uur worden jonge fans uitgenodigd voor een onvergetelijke ‘Meet & Greet’ met Chase & Marshall van Paw Patrol!
Daarnaast maak je kans op 50 seconden gratis winkelen bij AH Heerschap met ‘WIN met de grijpmachine!’ Op vertoon van een kassabon kun je proberen met de grijper een item uit de grijpmachine te halen. Wie weet heb je prijs!
   

Op zaterdag 23 maart wordt de verjaardag echt goed gevierd en wordt om 11.00 uur het feestelijk startmoment hiervoor gegeven door burgemeester Raymond Vlecken en wethouder Thomas Van Gemert. De eerste 100 bezoekers ontvangen een gevulde tas. Mensen die hierop kans willen maken, kunnen zich vanaf 10.45 uur melden bij het podium op het AH plein. Verder kunnen bezoekers genieten van lekkere traktaties, een kleurrijke parade met clowns, schminken en glittertatoos.
Ook op zaterdag is er weer een ‘Prijzencircus’, en kunnen er weer mooie prijzen gewonnen worden met ‘WIN met de grijpmachine!’

Op zondag 24 maart is het koopzondag en kun je nog profiteren van de speciale aanbiedingen van de ondernemers!

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken